Een nieuw seizoen staat voor de deur….van de Technische commissie

De zomervakantie is weer voorbij en komende week gaan we weer beginnen aan een nieuw seizoen bij ODO!

Gisteren – zaterdag – is de ODO selectie al begonnen met trainen, dinsdag volgen de senioren teams en vanaf donderdag ook de jeugdteams. Vanaf Zaterdag 27 Augustus alweer de eerste oefenwedstrijden voor een aantal teams, en op 10 September begint de competitie waarbij we allemaal hopen op een mooi, ononderbroken seizoen!

Tijdens de zomervakantie hebben we door late leden afmeldingen onder meer moeten besluiten om de A1 terug te trekken en alsnog als B1 in te schrijven. En de ingeschreven B1 als B2 uit te laten komen. Voor het eerst geen A team in een competitie, is best wel even slikken.

In tegenstelling tot andere seizoenen is het ons niet gelukt om voor de zomervakantie te publiceren welke trainers/coaches de diverse teams gaan ‘doen’. Het uitgangspunt is en blijft dat we het liefst 2 trainers/coaches op een team hebben staan. Ook per vandaag zijn we nog niet helemaal rond. Concreet zoeken we nog een coach voor de E5. Een oproep aan alle (jonge) spelers heeft tot dusver nog niet geleid tot aanmeldingen.

De namen van trainers/coaches die bekend zijn zullen vandaag gepubliceerd worden.

Daarnaast is het voor de senioren teams ODO 3, 4 en 5 ook nog niet gelukt om een (externe) trainer te vinden, ondanks een lange zoektocht. De ‘trainers markt’ is momenteel zeer moeilijk. Zelfs diverse selectie teams in het hele land hebben nog geen trainer/coach. We gaan nu proberen om dit intern op te lossen, waarbij we een beroep willen doen op de eigen leden, die op rouleer basis de trainingen en coaching ODO 4 gaan verzorgen.

Uiteraard gaan we er van uit dat we met zijn allen de schouders er onder zetten om het voor elkaar te krijgen, hopelijk wordt er positief gereageerd op onze oproep! Trouwens, ook ouders worden van harte uitgenodigd te reageren als ze willen helpen bij training/coaching!!

 

Hoe dan ook, eenieder een prettig seizoen gewenst!

Namens de Technische commissie,

Rob van der Hak