Trainingsschema Veld Najaar 2022

Het seizoen staat weer op het punt om te beginnen! De teams zijn ondertussen bekend gemaakt en de eerste oefenwedstrijden staan alweer gepland op zaterdag 27 augustus en 3 september, wat alleen nog ontbreekt is het trainingsschema en de trainers per team. Het trainingsschema is hieronder te vinden en de trainers worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

De selectie begint deze zaterdag (20 augustus) al met de eerste training en de overige senioren kunnen ook op dinsdag 23 augustus al aan de slag, de rest van de teams beginnen op donderdag 25 augustus. Het onderstaande schema is dus van kracht voor alle teams vanaf donderdag 25 augustus.

De trainingen beginnen dit jaar om 18.00 uur, kijk goed op welk veld en op welke tijd (!!!) er getraind gaat worden door jou en je team. Op het drukste moment trainen er 2 teams (in de afbeelding afgebeeld als 1a en 1b) op het voorste veld en 3 a 4 teams op het achterste grotere veld (2a, 2b, 3a en 3b), dus verdeel de ruimte en materialen (palen, korven, ballen, etc.) eerlijk!

Voor vragen en opmerkingen graag mij benaderen (Koen Makkinga)!