ODO D3- Die Hage D3

Zaterdag 11 december stond Die Hage op het programma. Na een goede warming up was ODO klaar voor deze strijd!
ODO begon sterk aan de wedstrijd. Met een aantal goede kansen opende ODO na een aantal minuten de score. Er werd goed rond gespeeld en goed gegooid en gevangen. Maar na dat eerst doelpunt werd Die Hage wakker en ging de strijd aan. Doordat zij zo fel speelden leek ODO er van te schrikken en al snel stond het 2-3. Het gooien en vangen ging iets minder en Die Hage gooide de ballen wat vaker in de korf.
Maar jullie lieten de koppies niet hangen en waren gedreven om ook te scoren. Dat lukte ook nog een paar keer en aan het eind van de wedstrijd werd het nog hartstikke spannend. Het stond 7-7 in de laatste paar minuten en allebei de teams wilde er graag nog 1 maken. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af en bleef het 7-7. Een goed begonnen wedstrijd met een spannend slot.