Uitslag ODO kerstactie

De lekkerste manier om de clubkas te spekken… Dat is het zeker, deze kerstactie!

Met elkaar hebben we ruim 450 stollen en kransen verkocht. Helaas niet zoveel als vorig jaar, maar toch een mooi aantal!

Dinsdagavond 21 december vanaf ongeveer 19 uur kunnen jullie de stollen en kransen die je hebt verkocht thuis verwachten. Deze kun je dan zelf op de 22e of 23e rondbrengen bij je klanten. Leuk als je een kerstmuts opzet en denk er even aan voldoende afstand te houden. Veel plezier bij het rondbrengen van het lekkers.

Jullie zijn natuurlijk erg benieuwd welke kinderen de meeste lekkernijen hebben verkocht en de meeste bestellingen op hun naam konden schrijven. De combinatie van deze twee dingen zorgde voor een vijftal kinderen die we met een cadeaubon willen verblijden. We zijn sowieso hartstikke blij met elke bestelling, dus trots op ieder kind dat iets heeft verkocht.

Anne Hanemaaijer heeft met 101 verkochte kransen (40 aan een bedrijf) en 25 bestellingen de eerste plek behaald.
Fleur en Iris Bijloo hebben met 18 bestellingen en 31 producten de 2e prijs gewonnen.
De derde plek bepalen was wat lastiger te bepalen, dus hebben we die verdeeld over 3 winnaars: Ruben Boer, Maud+Niels Goedendorp en Fleur van der Gaag. Jullie zaten allemaal erg dicht bij elkaar!
Helaas net buiten de prijzen gevallen, maar met eervolle vermelding zijn Noah Plieger, Vera Boelens, Romae Kammeron, Duncan Strootman en Luuk+Sem den Boer en natuurlijk alle andere kinderen die zo goed hun best hebben gedaan (namen noemen is altijd gevaarlijk).
We nemen z.s.m. contact met de winnaars op welke cadeaubon je zou willen ontvangen. Allemaal van harte gefeliciteerd en bedankt!

PS: mocht je nog vergeten zijn te bestellen, neem dan even contact op met kerstactie. Dan is er vast nog wel wat te regelen met de bakker deze week.