Die Haghe E2 – ODO E3

Een wedstrijd spelen in de middag, een unieke beleving, en zeer welkom bij sommige trainers/ spelers en ouders😉. De reis ging richting Den Haag. Aangekomen bij een mega complex waar grootheden uit de sportwereld aan de wanden in de gangen worden geëerd. Na ongeveer 10-15 minuten door gangen te hebben gedwaald vonden we eindelijk de zaal waar we moesten spelen. Met wat houtje touwtje oplossingen werden er twee iets te hoge palen neer gezet, en een zachte vollybal werd ingezet om te starten.
De tegenstander was hier en daar wat sterk, maar de laatste 10 minuten kwam ODO ook op stoom. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 6-3 verloren. Een leuke wedstrijd waar weer veel ervaring werd opgedaan. Onder het genot van kinderen voor kinderen liedjes begaven we ons weer richting het mooie Maasland.