Van het bestuur

De kop is er af! De eerste competitiewedstrijden zijn gespeeld. De sfeer zat er goed in, het zonnetje scheen, er was veel bekijks en de nodige overwinningen. Een goed begin van het nieuwe seizoen! Met de aanmoediging van de D-teams speelden ODO 1 en 2 tegen de Weidevogels. Het tweede was de ploeg uit Bleiswijk de baas, ODO 1 had meer moeite met hun eerste competitiewedstrijd en pakte helaas geen punten.

1,5 METER GEZELLIGHEID
En dan bedoel ik niet een traytje bier… Want waar we vorige twee weken door de regen massaal in de kantine schuilden, en daarbij niet altijd voldoende afstand hielden, was het deze zaterdag, op een paar enthousiaste teams in de kleedkamer na, niet nodig om spelers of publiek te attenderen op onze aanvullende huisregels. Fijn om te merken dat we ook op iets meer afstand gezellig samen kunnen zijn.

FOTOGRAAF
Omdat het belangrijk is om met een recente en representatieve foto in de KNKV app te staan, is er dinsdag tijdens de training een fotograaf aanwezig voor het maken van pasfoto’s en teamfoto’s. Met je wedstrijdshirt of je ODO trainingspak kun je jezelf tussen 18 en 21 uur laten vastleggen voor de fotowand in de kantine. Met deze foto kun je tussen 7 en 11 september je profiel updaten.

De selectie had het genoegen afgelopen donderdag al. En zeg nou zelf, knappe koppies toch?

Een fijne week!
Namens het bestuur, Daniëlle Nicolaas-Kammeron