• Niet gecategoriseerd

Vrijwilligers gezocht

Onderstaande lijst is zeker niet volledig, maar geeft wel een indruk van de posities die momenteel vacant zijn.

  • Teambegeleider ODO 1.
    In diverse manieren in te vullen. Aanwezigheid bij de wedstrijden en het uit handen nemen van secundaire taken rond een wedstrijd bij Patrick en zijn ploeg geeft ODO 1 meer de gelegenheid te focussen op de wedstrijd. Draag je steentje bij aan het succes van het vlaggenschip!
    http://www.odomaasland.nl/?p=885
  • Materiaalcommissaris
    Zoals geschreven stopt komende ALV Jaap Lock. De materiaalcommissaris is verantwoordelijk voor het onderhoud van het clubgebouw en in overleg met Kees van der Vaart voor het terrein. Het wordt flauw, maar ook weer in diverse manieren in te vullen, aansturend, uitvoerend etc. Ook deeltaken uiteraard bespreekbaar. Wees onderdeel van het team dat onze prachtige buitenaccommodatie beheert!
  • Bar-medewerkers
    Deze vacature staat vooral open voor ouders, we willen vanaf tweede helft veld van 1 shift ouders op de zaterdagochtenden naar 2 shifts toe, zodat we minder bar-uren hoeven in te vullen vanuit de spelende leden.
  • Lid sponsorcommissie
    De sponsorcommissie is op zoek naar een extra lid. Meer dan acquisitie is het onderhoud van onze prachtige sponsor-portefeuille de taak van deze commissie. Sponsors worden onder de commissieleden verdeeld en via een mooie online tool beheerd.
  • Vrijwilligers-coördinator
    Zoals continu aangeven is het vrijwilligers-beleid de grootste uitdating van de vereniging. Deze coördinator, liefst in het bestuur, inventariseert de vacatures, verzorgt de communicatie hierover en maakt plannen hoe tot een mooie invulling te komen.
    http://www.odomaasland.nl/?p=879
  • Makers van de praatpaal
    Wekelijks wordt de Praatpaal in elkaar geknipt en geplakt met alle input die wekelijks wordt aangeleverd. Kennis van tekstverwerking is de enige vereiste. Er zijn nu drie makers, die we graag tot vijf aanvullen zodat iedereen maar eens in de vijf weken aan de beurt is.
    http://www.odomaasland.nl/?p=881
  • Versterking van het Maaltijden-team
    De maaltijden bij ODO 1 is een traditie waar we trots op mogen zijn. Jong en oud, ODO 1 en F3 samen aan tafel na een mooie korfbaldag. Daar ontstaat verenigingszin. Jaap en Marianne van Waardeburg zoeken versterking om de coördinatie van de maaltijden te doen. Het zoeken van geschikte teams (korfballers of ouders) om een maaltijd te regelen, de online inschrijving en de betaling ter plekke.
    http://www.odomaasland.nl/?p=883
  • Helpende handjes voor de grote voorjaars- en zomerschoonmaak
    Elke keer als we weer het veld opgaan (in maart en in augustus) willen we de accommodatie altijd een extra ‘sopje’ geven door met vele handen de accommodatie te laten glimmen.

Heeft u interesse in één van deze vacatures, of wilt u meer weten? Bij afwezigheid van een vrijwilligers-coördinator kunt u contact opnemen met mij 😉

Groet, Jaap van Vliet
Jaap van Vliet
06-24272330