Versterking maaltijden-coördinatieteam

Vind jij de ODO maaltijden in de Punt ook zo leuk? En lijkt het je leuk om achter de schermen mee te helpen met de communicatie rondom deze gezelligheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor volgend seizoen zoeken we een enthousiasteling die – in afstemming met Jaap en Marianne van Waardenburg – de aankondigingen en inschrijvingen rondom de maaltijden wil verzorgen.

Wat houdt dit precies in?
Tijdens het veldseizoen serveren we iedere zaterdag met thuiswedstrijd van ODO 1 een gezellige maaltijd in de ODO kantine, met per editie een ander culinair team in de keuken en gemiddeld zo’n 80-100 smullende deelnemers op het terras en in de kantine!

ODO-leden en betrokkenen kunnen zich vanaf 2 weken t/m de woensdag vooraf voor zo’n maaltijd inschrijven via een online inschrijfformulier, te vinden in de Praatpaal en op de ODO site.

Wat we je vragen om te doen voor iedere maaltijd:
– Aanmaken van een online inschrijfformulier en bijhouden van de aanmeldingen
– Aankondigingen en updates plaatsen in de praatpaal en op de ODO site
– Inschrijfoverzicht ordenen en delen met Jaap en Marianne van Waardenburg en het keukenteam van die week

We hebben een duidelijke uitleg op papier van hoe je dit alles kunt doen.

Tijdsbesteding
Er zijn 7-8 ODO maaltijden per seizoen en per maaltijd kost het je ca. 1-2 uur om de stukjes en formulieren te maken en de registraties bij te houden. Los van dat het sowieso heel leuk is om met deze maaltijden bezig te zijn, is het fijne van deze taak dat je je tijd vrij kunt indelen en dat je er geen korfbalkennis voor nodig hebt.

Lijkt het je leuk om deze rol op je te nemen? Neem dan vooral contact op met Jaap of Marianne van Waardenburg. Spreek hen aan op het veld of mail naar .