ODO B3 – Valto B3   9-4

Door Judith

Heeii
Zaterdag moesten we om 11 uur spelen tegen Valto B3. De vorige keer dat we hiertegen moesten spelen hadden we verloren. Helaas speelden we maar met 6 uit ons team omdat Elize en Larissa niet konden komen en Anne nog steeds geblesseerd is. daarom vielen Daphne, Tess, Margo en Bodhi uit de C1 in. Na een praatje van Eline en Lianne begonnen we aan de wedstrijd. Rianne,Tess, Marijn en Judith begonnen in de aanval en Celine, Laura, Bodhi en Wilianne in de verdediging. We begonnen goed aan de wedstrijd, er waren veel kansen en Marijn maakte er eentje mooi af: 1-0. Helaas kreeg de tegenstander een strafworp tegen en maakte die af. We gingen wisselen. Na een tijdje scoorde Celine een mooi doelpunt. De tegenstander ook, dus weer wisselen. Net voor de pauze scoorde Tess een mooi schot. 3-2 voor de rust
RUST
Na de rust ging Bodhi eruit voor Daphne en Tess eruit voor Margo. De jongen van Judith had last van een blessure te hebben, maar ze hadden geen invallers. Judith nam de tegenstander van Rianne en Rianne mocht niet meer scoren. Dit was erg handig, en na een paar minuten scoorde Marijn een mooie doorloop. Het stond nu 4-2. Helaas scoorde de tegenstander er weer één, maar Daphne gelukkig ook. we gingen weer wisselen en binnen een paar minuten hadden Judith en Marijn een doorloop gescoord. Jammer genoeg kwam de geblesseerde jongen er weer in en was alles weer normaal. Zo ging de wedstrijd nog even door en uiteindelijk werd het 9-4.
We hebben goed gespeeld, hopelijk gaat het zaterdag ook zo. Jammer dat we nu maar 1x in de week trainen. Daphne, Tess, Margo en Bodhi bedankt voor het invallen.