ODO 2 – ACKC 2   13-9

Door Mj

Wederom 2 punten! En dit maal in de thuiswedtrijd tegen ACKC. Vorige week kregen we na twee verliesrondes de smaak weer te pakken in een semi-thuis wedtrijd tegen Maassluis. Gelukkig hebben we de positieve vibe door kunnen zetten naar deze week. De voorbereiding startte al in de kleedkamer waar we zelf aan het denken werden gezet. Daarna gingen we tijdens de wedstrijd van Odo 7 door middel van een warming-up op het gras de lome benen strekken. Warm worden in 27graden schijnt nog niet mee te vallen. Zoals Andre vorige week ook al benoemde: "je moet over dat dooie punt heen.." En daar zijn we overheen gegaan! Met mooi weer, veel publiek en positieve energie begonnen we erg fanatiek aan de wedstrijd! De eerste aanvallen liepen nog wat stroef, maar dat wist de verdediging te compenseren. Er werden vele ballen door iedereen onderschept en teruggebracht naar de aanval. Het eerste doelpunt werd dan ook verdient gescoord door Odo. (Bram als ik het goed heb) De aanvallen gingen in de loop van de tijd geconcentreerder en overzichtelijker en we wisten meer doelpunten te scoren. Maar ook ACKC wist de mand een aantal keer te vinden en de aansluiting redelijk te behouden. De stand in rust weet ik niet meer, maar er was sprake van minimaal verschil. De punten werden op de "i" gezet in het praatje en door Andre werden we voorzien van sportdrankjes. Nogmaals dank hiervoor! De boodschap was dat het hard bikkelen was geweest en dat het nog veel harder bikkelen zou gaan worden in de tweede helft. Er was begin tweede helft voor Odo even tegenslag omdat ACKC gevaarlijk dichtbij gelijkspel kwam door een aantal doelpunten achter elkaar te scoren. Maar we bleven positief, gaven elkaar bruikbare instructies en wisten zo toch weer uit te lopen. Iris kwam er 25 minuten voor tijd in voor Mj en wat later werd Kees gewisseld voor Mark. De doelpunten werden in korte tijd snel achter elkaar gescoord, iedereen is doorgegaan tot op zijn/haar tandvlees en dat gaf een uitstekend resultaat. 13-09. Een wedstrijd waarin we wel degelijk momenten hebben gehad waarin we hebben laten zien dat we iedere week sterker worden en van/met elkaar leren, maar waar ook weer veel leermomenten in zaten. Volgende week spelen we tegen Fiks, dat bovenaan de lijst staan. Op de site van de knkv is te zien dat de uitslagen (met name het doelsaldo) in de poule nog erg fluctueren, dus het beloofd een leuke thuiswedstrijd te gaan worden volgende week. Michiel is degene die hier een passend verslag over mag gaan schrijven!