ODO E1 – Refleks E2   11-0

Door Rob van der Hak

Een lekker zonnetje en het dauw nog op het gras…om half 10 stond de 2e wedstrijd tegen Refleks op het programma. Vorige week werd nog met 1 – 3 gewonnen van hetzelfde team. Alle 3 coaches en heel veel ouders waren aanwezig dus er was een gezellige drukte langs de lijn. Al gauw bleek dat jullie al wat verder zijn dan Refleks met goed samenspel kregen jullie in de aanval veel kansen, en als de bal al werd gevangen door een tegenstander dan werd ie weer snel heroverd wat tot veel nieuwe kansen leidde. Bij rust stond het al 5 – 0 en na rust denderden we verder en stopte de eindstand op 11 – 0. Er werden nog veel kansen gemist en ja er werden ook foutjes gemaakt maar ja bij 11 – 0 zeggen we niets…prima gespeeld, goede inzet!