ODO A1 – Atlantis A1   9-7

Door jesse

hallo allemaal,

 

afgelopen zaterdag mochten we een wedstrijd spelen in het prachtige weer, waarschijnlijk de laatste keer dat dit het geval is, tegen 1 van de 5 koplopers uit de poule 1D. Na de rust van de A2 werd onze teamfoto gemaakt door onze fotograaf deheer J.P. de Vos, bedankt daarvoor. Deze geweldige foto is binnenkort op de odosite te bezichtigen. (tegen betaling uiteraard) Na een praatje van coach Alex begonnen we de wedstrijd tegen Atlantis A1. Al vanaf het eerste moment bleek het dat het een spannende wedstrijd zou worden tegen de Atlantische Reuzen. Doordat wij op lengte gebied wat te kort schoten tegen deze tegenstander moesten we onze aanvalstactiek aanpassen, de dame/heer met de kleinste tegenstander moest gaan vangen.

De rust stand was 5-4

 

Wij waren niet van plan net als vorige week de wedstrijd onnodig spannend te laten worden en maar net te winnen, om dit doel te bereiken zouden we *oorlog moeten voeren*( citaat uit het praatje)

en dit is denk ik wat wij hebben gedaan! We hebben 2 maal 35 minuten lang lopen *vechten als leeuwen* (citaat uit het praatje) voor onze 2 welverdiende punten.

A1, we hebben denk ik een erg goede wedstrijd gespeeld want Atlantis was zeker geen slechte tegenstander. Emma en Judith bedankt voor het invallen en Martijn bedankt voor het reserve zitten!

Amber is de gelukkige die de eer heeft om volgende week een stukje te schrijven over de wedstrijd Korbis A1 vs. het sterren team Odo A1!

 

Tot maandag!

Jesse