ODO B2 – Futura B2   4-7

Door Inge

Hey meiden,

Zaterdag moesten we tegen Furtura B2. Furtura stond onderaan in de ranglijst maar dat zei natuurlijk niks.

Om half 1 begon de wedstrijd. We moesten even inkomen en speelde op het begin een beetje slapjes, misschien kwam dit ook omdat we op het gras moesten spelen.
Gelukkig maakte Emily de 1-0 met een mooi meegegeven doorloop. Helaas maakte Furtura al na enkele minuten de gelijkmaker. We speelde een tijdje wat slordiger. Furtura wist goed in de bal lijnen te zitten en wij maakte een paar foute balplaatsingen. Na de wissel wist de tegenstander een snelle aanval neer te zetten en maakte al snel de 1-2 en 1-3.
We moesten onze kansen gaan afmaken. Er werd vaker de 3-1 neergezet en we probeerde zoveel mogelijk kansen te maken. Met 2-3 gingen we de rust in.

We hadden geen coach meer, dus we maakte een gezamenlijk  praatje ervan.

De tweede helft begon.
De tegenstander wist ons elke keer een doelpunt voor te zijn maar we bleven in de achtervolging. 4-5 stond het en we hadden nog 5 minuten. Furtura wist een heel toneel spel neer te zetten met een hoop overdreven gedoe. We werden hierdoor denk nogal afgeleid.
Persoonlijk vond ik dat wij beter speelde helaas wilde de bal erbij ons niet in en bij de tegenstander wel.
Door de stres in de laatste 5 minuten wilde het bij ons maar niet lukken. We gingen slordiger spelen. Furtura wist hier gebruik van te maken en scoorde nog 2 doelpunten. Nikos floot af en met de eindstand van 4-7.

Volgende week moeten we uit tegen Refleks die 1 plaats hoger staat,  op de 2de plek. We gaan er gewoon weer tegen aan en zorgen dat we de 2 puntjes  binnen slepen.