Excelsior (D) D3 – ODO D3   5-3

Door Margot

Hi jongens en meiden van D3,

Helaas zat het er niet in afgelopen zaterdag. We speelden onze 3e wedstrijd van het seizoen, dit keer tegen Excelsior. Na een kort praatje van ons begonnen we de wedstrijd heel scherp. Het eerste aanvalsvak scoorde maar liefst 2x. Dit kwam doordat er heel goed werd vrijgelopen, goed in uit werd gegaan en de ballen strak naar elkaar werden overgegooid. Het tweede aanvalsvak had het iets lastiger. Zij konden helaas niet scoren. Omdat Excelsior ook 3x scoorde in de eerste helft was het met rust 3-2. In de tweede helft begonnen we wat slapper. Er werden een paar plaatsfouten gemaakt waardoor we de bal snel kwijt raakten. Ook werd het scoren lastiger. Gelukkig scoorden we aan het eind van de wedstrijd nog wel 1 doelpunt. Excelsior maakte er nog 2 en verloren we de wedstrijd helaas met 5-3. Jullie hebben allemaal hard jullie best gedaan en goed gespeeld, hartstikke goed!

Volgende week spelen we weer tegen Excelsior, dan kunnen we laten zien dat wij nog veel beter kunnen dan afgelopen zaterdag en dan gaan we deze wedstrijd vast en zeker winnen!!

Let op! Jullie hebben allemaal een mail gehad, maar hier ook nog een extra mededeling. We trainen deze week voor 1x op woensdag en donderdag. De woensdagtraining is ook om 19.00u.