ODO B2 – Fluks B1

Door Arjen

Hallo Allemaal,

deze wedstrijd tegen Fluks begonnen we met een niet helemaal compleet team: Cynthia zat in Rome, Anne was geopereerd, Arjen was bij de wedstrijd van de C1 geblesseerd geraakt en Bart S kon maar een halve wedstrijd spelen. Gelukkig kwamen Nikki, Lotte V, Wouter en Daan reserve zitten en kregen we dus wel een compleet team op de been. Vandaag was trouwens voor de stand een erg belangrijke dag. Niet zo erg voor ons, maar de 2 koplopers, Valto B2 en Crescendo B1, moesten tegen elkaar spelen, en omdat we nog maar 3 wedstrijden te gaan hebben is dit erg doorslaggevend. Voor ons zou het het beste zijn als Crescendo won, want dan komen wij op de tweede plaats. Dan nu de wedstrijd.

Na het praatje van Bram, wat warmlopen en inschieten (wat Bart S en Lennart al hadden gedaan, omdat die ook in moesten vallen in de C1) kon de wedstrijd beginnen. De vakken waren:

Bart S

Lieke begon al gauw te scoren en gooide er 2 in: een doorloop en een strafworp. De tegenstander kreeg ook nog een stip, maar gelukkig ging die mis. Nadat we van vak hadden gewisseld, kreeg Nikki een korte kans die ze scoorde. Intussen kreeg de nummer 5 van de tegenstander (geen idee hoe die heet) ook erg veel kansen, maar die gooide hij er gelukkig niet in, wat Bart S wel lukte, toen hij de stand met een doorloop op 4-0 bracht. Toen floot de scheidsrechter af, maar het was nog helemaal geen rust, dus gingen we nog verder en gooide Esther er nog een kort schot in. Toen dachten we dat de scheids affloot, maar dat was alweer niet zo, en omdat we al naar de kant aan het lopen waren, had de tegenstander vrij spel en gooide er vlak voor rust nog een in. Toen floot de scheidsrechter af en was

het rust (nu echt).

-RUST-
In de rust ging het praatje van Bram (natuurlijk!) over rugkantballen en verder over heel sneaky trucjes die de tegenstander soms uithaalde. Toen konden we weer verder spelen en kwam Lotte V erin voor

Nikki.

In de tweede helft was Fluks veel feller geworden en wij wat minder, waardoor Fluks de 5-2 maakte. Toen gooide Sipke er nog wel een mooi schot in, maar Fluks gooide er ook twee in, wat de stand op 6-4 bracht. Nog even leek Fluks terug te komen van een 5-0 achterstand, maar Lotte V scoorde nog een doorloop en voor Fluks was het verschil te groot geworden om nog te kunnen winnen. De scheids floot af en we hadden gewonnen.