ODO C3 – Valto C3   3-3

Door Vera

Hallo team,

Deze afgelopen zaterdag hebben we niet gewonnen maar ook niet verloren. We speelde tegen Valto C3.De laatste keer dat we tegen Valto speelde verloren we dik met 9-0. Dit moest natuurlijk beter. Zou dit ook lukken. Joyce en Reinder hadden een heel leuk praatje, maar waarover geen idee. Misschien wel over strafworpen die er in moesten. We begonnen de wedstrijd heel saai. Er werd niet gescoord dat ging zo wel ongeveer 15 minuten door. Jammer genoeg waren wij niet de eerste die scoorde maar Valto boe!

Dit deden ze nog een keer, ojee het zal toch niet weer gebeuren dat we van ze verliezen. Sem wilde hier ook niet aan denken en scoorde 1-2 rust-rust-rust-rust. Reinder en Joyce hadden weer zo'n leuk praatje wat ik nu al weer vergeten ben. Fuuuuut we begonnen de tweede helft. Het scoren wilde niet echt lukken maar ik kreeg een strafworp mee die moet er dan wel ingaan, maar ik miste. Ik ving de bal weer en schoot stond er een jongentje mij te verdedigen en ik ben toch echt een meisje. Weer een strafworp mee.

Ik kreeg weer een  strafworp mee en ………..weer mis. Ojee we staan nu nog steeds achter. Valto scoorde nu weer 1-3 achter nee he.Denise scoorde een mooi afstand schot 2-3 zou het nog lukken om te winnen??? Een minuut voor het eind kreeg ons vak de bal en ik scoorde een doorloop. 3-3. Valto kreeg de bal om uit te spelen gooide naar een ander en toen fuuuuuuuuuuut wedstrijd is afgelopen. Nade wedstrijd hadden we nog een verjaardag van Emma
gefeliciteerd. Na die leuke verjaardag mochten we nog even het veld opruimen Jippie. Zo volgende week gaan we winnen van Ondo.