ODO A1 – DES (D) A2   6-4

Door Jesse van der Hout

hee mensen,

afgelopen zaterdag mochten we onze eerst veld wedstrijd spelen en daarbij gelijk ook onze eerste competitie wedstrijd.

Vol goede moed en met heerlijk weer begonnen we aan de wedstrijd.

In de aanval ging het heel erg moeizaam, we kwamen moeilijk uit de verf. en in de eerste 25 minuten kwamen we niet tot scoren. Des had een team met erg lange spelers zowel de dames als de heren hierdoor konden ze lang aanvallen en konden we moeilijk de bal eruit halen waardoor ze 3 doelpunten scoorde. Na ongeveer een half uur spelen kwamen we uiteindelijk toch op een 1-3 stand en al snel 2-3 wat ook gelijk het einde van de eerste helft betekende..

In de rust kregen we een behoorlijke peptalk van alex. Kort samengevat: eerste helft ging niet goed, en in de 2e helft moeten we over Des heen lopen.

En dat hebben we uiteindelijk gedaan. De reeks die we in de eerste helft al waren begonnen (2 doelpunten achter elkaar) zetten we in de 2e helft vrolijk verder , waardoor we op een 6-4 eind stand kwamen.

Ik denk dat we in de 1e helft erg moesten wennen aan het veld en dat er misschien een stukje concentratie hier en daar ontbrak. Maar dat we in de 2e helft er toch nog een goede pot van hebben gemaakt. Volgende week mogen we tegen Ondo a1 en hier mag Jeroen een stukje over schrijven.

Thom Bart Martijn Emma en Diana bedankt voor het invallen , oja ene iedereen met een blessure( ik weet niet wie het allemaal waren) succes ermee.