Velocitas B2 – ODO B2   5-11

Door Bart Scheffers

Hallo B2ers,

Na een succesvol zaal kampioenschap mochten we op het veld een klasse hoger gaan spelen. We mochten de eerste wedstrijd tegen Velocitas. Omdat Bram en Kees niet konden coachen ging Mario mee om ons naar de overwinning te coachen (bedankt!). Nadat we Sipke opgehaald hadden omdat hij dacht dat we een kwartier later moesten vertrekken konden we vertrekken richting Leiderdorp. Aangekomen konden we op ons gemakje warmlopen en wat inschieten onder de mooie zon. Toen begon de wedstrijd, de vakken waren:

A: V:
Lennart Sipke
Arjen Bart vL
Esther Debby
Cynthia Anne

We begonnen wat slapjes aan de wedstrijd maar na 5 minuten kwam Sipke op gang en scoorde er 2. 2-0. Niet voor niks op hem gewacht! We gingen steeds beter spelen en dit loonde ook in goals (omdat ik het scoreformulier niet heb weet ik niet meer wie er precies heeft gescoord). In de rust stond het dan ook 6-0. In de rust kwam Bart S erin voor Sipke en Lieke voor Debby. Na de rust zakten we een beetje in en gaven we Velocitas de kans om te schieten, waarna het 6-1 stond. Ook wij scoorden er nog eentje. Zo ging het de de hele wedstrijd door, zij scoorden er een en wij scoorden ook weer. Zo stond het met nog ongeveer 10 minuten te spelen 9-5. Velocitas begon wat in te zakken waardoor wij meer ruimte kregen voor onze kansen. Dit benutten we met 2 goals. Eindstand 11-5. De eerste 2 punten in de 3e klasse zijn binnen, ik zou zeggen op naar het kampioenschap. Mario bedankt voor het coachen! De volgende die een stukje moet schrijven is….. Sipke!