VEO A2 – ODO A1   9-10

Door Eline

Nog helemaal in de zevende hemel en half lam zit ik hier op zondag om een stukje te schrijven over de puike match van gister.

Vorige week waren de woorden van Alex lekker spelen, ontspannen en we gaan winnen, dit mocht echter niet baten dus had Alex iets nieuws bedacht, het praatje begon met een hele andere touch. KOM OP A1 waren zijn eerste woorden. Ik citeer: ‘jullie verdienden om te winnen, jullie krijgen het niet kado dus jullie moeten het zelf pakken en dat is wat we hier komen doen’.

Met deze gedachte, goede moed , vertrouwen in elkaar en zweethandjes begonnen wij aan de wedstrijd. Het werd ons zeker niet makkelijk gemaakt en dat was duidelijk te zien in de scores gedurdende de hele wedstrijd. Veo wist ons bij te houden en heel even leek het er zelfs op dat zei ons de overwinning zouden gaan ontnemen. Gelukkig hadden wij Rick bij ons, die onder alle druk de bal er toch nog in wist te krijgen. 9-10 zo mochten wij winnen. We hebben met z’n alle een topwedstrijd neergezet zoals de mail van alex van zondag luidde : Ik heb genoten van jullie spel, inzet, beleving en al wat meer. Helemaal top.
 

Het mocht duidelijk zijn dat iedereen hiervan genoot en springend en juichend verlieten wij het veld. Jammer voor Veo die vonden dit duidelijk niet leuk, erg begrijpelijk.
 

Als team zijn we duidelijk erg gegroeid dit seizoen en ik ben van mening dat we er met z’n alle voor geknokt hebben tot op de laatste minuut. Een team waarin iedereen elkaar steunt en er voor en met elkaar voor knokt. Het teamgevoel zit wel goed.
 

Nu op naar buiten om daar de verloren punten van voorheen weer recht te trekken en om alle tegenstanders te verbazen met onze kunsten.
 

Invallers bedankt voor jullie inzet elke wedstrijd weer, mede dankzij jullie zijn we zo ver gekomen. TOP
 

Supporters echt super dat jullie er beide keren in grote getallen zaten om ons steunen en aan te moedigen in de strijd. Echt super tof… Bedankt.
 

2 April gaan we gezellig met het team een etentje doen, onder het genot van de kookkunsten van de fantastische heren van A1. Het boodschappenlijstje en de wensen van de dames zijn onderweg. Ik zou je zaterdag maar gewoon vrij houden!!!! Denkt iedereen even mee over een locatie..

Alex bedankt voor alle goede coaching en wat we allemaal wel niet van (u) JE geleerd hebben dit zaalseizoen. Afwachtend wat je nog voor ons in petto hebt buiten.

 

Tot dinsdag , Gegroet Eline.