GKV (H) F3 – ODO F3

Door Amber

Hoi allemaal!

Zaterdag 26 maart stond voor de F3 de eerste oefenwedstrijd op het veld ingepland. Helaas kon niet iedereen erbij zijn en gingen we maar met zijn 4en (Jana, Roos, Thijmen & Kevin) op pad richting Den Haag. Het weer zat niet erg mee, maar dat hield ons niet tegen om niet te gaan! We waren een beetje aan de late kant, dus tijdens het praatje hebben we alleen de belangrijkste punten op een rij gezet: goed gooien en vangen, oogcontact tijdens het gooien, schieten als je vrij staat en een goede houding tijdens verdedigen wat we ook op de training hebben geoefend. Toen mochten de 4 bikkels in kou en regen het veld op. Nog een paar ballen schieten om in te komen en toen begon de wedstrijd. GKV was een leuke tegenstander. Eerste helft ging gelijk op en stond het 1-1 door een mooi doelpunt van Kevin! Ik vond de eerste helft goed gaan. In de rust heeft iedereen gezegd wat hij goed en minder goed vond gaan. We waren het met zijn alle eens dat we de tweede helft net zo goed moesten gaan spelen en goed geconcentreerd moesten blijven. Dit gebeurde helaas niet. Ballen werden niet goed gegooid en we waren niet altijd op tijd bij onze tegenstander waardoor zij kansen kregen en die ook af maakten. GKV wist er nog 4 in te gooien en wij helaas geen meer. Roos had nog wel een mooie kans die helaas niet zat. Woensdag gaan we weer hard trainen en dan begint zaterdag onze eerste competitie wedstrijd tegen Dubbel Zes F2.