Achilles (Hg) B1 – ODO B1   4-5

Door Martijn

Na 3 wedstrijden te hebben verloren, werdhet weer eens tijd om te winnen! En zo begonnen wedstrijd dan ook, maar de bal wilde er maar niet in. De verdediging wist het ook goed dicht te houden, waardoor het na een kwartier spelen nog 0-0 stond. Uiteindelijk wist achilles een schot te scoren, waar door we 1-0 achter kwamen. Hier lieten we het net bij zitten en na zo”n 20 minuten te hebben gespeeld gooide Bart er een korte kans in. Helaas gooide achilles vlak voor rust nog een bal raak: 2-1. Na rust wist de aanval ook niet gelijk te scoren, maar achilles helaas wel met een doorloop: 3-1. Gelukkig hoefde de aanval er nu niet zo lang over te doen en maakte Bart z”n tweede doelpunt : 3-2. Jammer genoeg was achilles nog niet klaar met scoren en scoorde de 4-2. Diana wilde Achilles gelijk terug pakken en schoot de 4-3 erin! Huy werd voor de laatste 10 minuten gewisseld voor thom. Na een overtreding van Achilles kregen we aan vrije bal, Martijn wist deze bal te benutten en maakte het 4-4! Met nog 5 minuten op de klok gingen we voor een gelijkspel, maar terwijl we dat schoot Bart Misschien wel op het verkeerde moment de 4-5 erin!! Met nog 2 minuten op de klok werd het nog een spannende slotfase, gelukkig werd er niet meer gescoord. Eindstand: 4-5 voor odo! Ps. Volgende keer mag Mark een stukje schrijven, en lieke bedankt voor het reserve zitten. Martijn