ODO C1 – ONDO (G) C1   6-3

Door JP

Zaterdag was het dan zover we mochten revanche nemen op ONDO, toch wel de te kloppen ploeg voor ons. Nadat we hadden ingeschoten en een praatje, begon de wedstrijd. In de beginfase van de wedstrijd zette ONDO veel druk op onze aanval waardoor wij vaak snel de bal kwijt waren. Gelukkig wisten wij ook de aanval van ONDO onschadelijk te maken, zo bleef het dus lang 0-0. Uiteindelijk kwamen wij 2-0 voor. En zelfs 3-0,maar ONDO liet het hier niet bij zitten en zette de stand op 3-1. Toen was de rust aangebroken. In de rust hadden we nog een paar tips voor jullie maar ook zeker de complimenten voor het vertoonde spel in de eerste helft. Sammy en Lotte kwamen inhet veld voor de Loraine en Nikki.

Ook in de tweede helft werd er niet heel veel gescoord, maar wij wisten toch op 4-1 te komen. ONDO had hier snel een antwoord op door direct de 4-2 te scoren en vervolgens zelfs de 4-3. Na een aantal spannende minuten en gemiste kansen op de 4-4 door ONDO, wisten wij de 5-3 te maken en  vervolgens zelfs de 6-3. De scheids floot af en we hadden de punten in de knip. Jullie hebben keihard staan knokken om deze wedstrijd te winnen en dan zie je dat je zelfs van die grote reuzen van ONDO kunt winnen. Volgende week zijn we vrij en de week erna mogen we revanche nemen op Avanti.