Weidevogels A2 – ODO A2   8-5

Door Serena

Daar gingen we dan, opweg naar Bleiswijk om een belangrijke wedstrijd te spelen tegen Weidevogels. We moesten deze wedstrijd winnen om boven Weidevogels te staan op een 1e of op een 2e plaats. Bijna iedereen had dus ook wel last van zenuwen.

Eenmaal aangekomen kregen we een praatje van M&M.

We begonnen vol moed aan de wedstrijd, in de hoop dat we nu wel 60 minuten lang 8 tegenstanders hadden.

Aan het begin van de wedstrijd moesten wij even inkomen en Weidevogels wist er daarom ook 2 in te gooien. Maar daar lieten wij het niet bij zitten en scoorde binnen een paar min 2 keer. Zo was de stand 2-2. Dit was ook de ruststand. In de rust vertelde M&M dat de verdeging erg goed ging en dat weidevogels moeite had met scoren. De aanvallen daarin tegen moesten iets ruimer gespeeld worden maar voor de rest waren die prima.

Wij begonnen fel aan de 2e helft en hadden mooie aanvallen. Er werden vele kansen gemaakt. Zo wisten we snel tot een voorsprong van 3-2 te komen. Helaas liet weidevogels het hier niet bij zitten en maakte de gelijkmaker.

Het was een heel spannende pot om te spelen en om te kijken. Beide teams waren erg goed.

Maar helaas wist Weidevogels het laatste kwartier er nog een aantal in te schieten.

Zo werd het 5-3, 6-4 en uiteindelijk 8-5 voor Weidevogels.

Jammer maar helaas, iedereen heeft er hard voor gewerkt en heeft alles gegeven. Ik ben trots op jullie!

Lennart en Floor super bedankt voor het reserve zitten.

Volgende week spelen wij uit tegen GKV om 15.05. We gaan dan weer de punten mee naar huis nemen. Over deze wedstrijd mag Max een stukje schrijven.

En niet te vergeten een 2e of een 3e plaats behalen is ook heel mooi.