ODO F3 scoort!

Door Lisa

Beste lezers en leseressen!

 

Zaterdagochtend scoorde ODO F3 haar eerste doelpunt tegen Valto!!!!

 

Afgelopen zaterdag was een leuke dag voor voor de F3 en ook voor de trainers. De wedstrijd tegen Valto was weer een lastige wedstrijd omdat ze erg goed zijn en veel doelpunten kunnen scoren. Het leuke was wel aan deze wedstrijd dat er goed overgespeeld werd en hierdoor kon Sterre een doelpunt maken! Hier hebben jullie allemaal aanmeeholpen F3 want Sterre moet wel de bal van jullie krijgen!

GEFELICITEERD!

Margot en ik zijn heel erg trots op jullie!

De wedstrijd zelf zag er een klein beetje anders uit als normaal. We gingen namelijk tussen het spelen door een paar keer extra schieten. Jullie hebben laten zien dat jullie allemaal kunnen scoren en steeds beter gaan schieten!

 

Zoals jullie weten is de F3 nu heel erg groot geworden omdat ook Charlotte, Gijs, Fleur en Nina erbij zijn gekomen. Ook is het zo dat we wel veel wedstrijdjes verliezen he. Dat is natuurlijk heel erg jammer en niet zo leuk. Maar het belangrijkste is dat jullie het korfballen leuk blijven vinden. Hier hebben we op bedacht dat we van het hele grote team twee teams gaan maken. De F3 en de F4, In de praatpaal zullen jullie bij de opstelling kunnen zien wie er in de F3 blijft en wie de F4 gaat versterken. De F3 zal de competitie afmaken met de kinderen die er nu in komen. De F4 zal per week gaan bekijken of er een wedstrijdje gespeeld kan gaan worden, tegen bijvoorbeeld andere beginners.

Allebei de teams blijven trainen op woensdag om 18.00uur! De F3 zal Lisa als trainster houden en hierbij komt Amber haar helpen. Jullie zullen haar woensdag zien!

De F4 krijgt Margot als trainster en hierbij gaat Cynthia haar helpen. Zij is er ook woensdag!

 

Als jullie vragen of opmerkingen hebben over de nieuwe teams kunnen we het daar woensdag na de training over hebben.

Tot woensdag!

 

Groetjes Lisa