ODO E2 – Ready E2   3-4

Door Marije

Hallo kanjers van de E2,

Wat hebben jullie afgelopen zaterdag een spannende wedstrijd laten zien. Helaas liep het voor ons slecht af. Voor de wedstrijd hadden we afgesproken dat we de wedstrijd fel zouden beginnen. We zouden goed verdedigen, zelfs proberen om onder de korf er voor te gaan staan, zodat er geen doorloopbal genomen kan worden. Dit laatste gaat steeds beter. De eerste 15 minuten van de wedstrijd hebben jullie goed staan korfballen. Er werd zo snel achter elkaar gescoord, dat ik even niet weet wie het nu precies waren. De laatste 5 minuten van de wedstrijd leek het op één grote goochelshow. Ballen werden in de handen van de tegenstanders gegooid of tegen de handen aan. Zo maken we het voor de tegenstander wel makkelijk. In de rust hebben we jullie verteld, dat we hier extra op zouden letten. We zouden strakke ballen gaan gooien en vooral in de handen. De tweede helft kwam de tegenstander terug tot een gelijke stand van 3-3. Dat was erg jammer, omdat we met 3-1 hadden voorgestaan. Beide partijen werden nu erg fel. Hierdoor werden soms nog een aantal fouten gemaakt die niet nodig waren. De tegenstander kreeg het voor elkaar om in de laatste minuut nog een doorloopbal te scoren. Jullie hebben in deze wedstrijd weer laten wat jullie allemaal al kunnen. Vanaf de kant kunnen wij ook zien dat jullie er plezier in hebben en dat is erg leuk om te zien!

Na de wedstrijd hadden we nog een erg lekkere traktatie van Linette die jarig was geweest. Lekker iets te drinken en (zelfgemaakte?) cakejes! Erg lekker!

Dinsdag en woensdag gaan we weer lekker trainen! We zien jullie dan.