NIO 3 – ODO 3   15-18

Door Margot

Hoi allemaal, 

 

Wegens afwezigheid van onze journaliste, die elders ter plaatse was, een verslag van haar vervangster. Afgelopen zaterdag speelden we met ODO 3 weer een wedstrijdje, deze week uit tegen NIO. De thuiswedstrijd tegen NIO kon iedereen zich nog goed herinneren.. vervelende 'oude' mensen waar je je niet door van de wijs moest laten brengen. Wij waren beter, maar door allerlei omstandigheden eindigde die wedstrijd toch in een gelijkspel. Deze keer zouden we het beter doen. Tactische opstelling, mondje dicht tegen de scheidsrechter en gewoon scoren! En dat lukte. Als je het exacte scoreverloop wilt weten verwijs ik jullie door naar Jenk. Behalve heel goed 'hoofd rekenen' is hij ook erg goed in het spel 'ik ga op reis en neem mee' alleen dan in de vorm van scoreverloop opsommen. Nu is het scoreverloop opsommen in een verslag niet heel spannend, dus dat doen we dan ook maar niet. 
We kwamen al snel op een voorsprong, soms 2 doelpunten, soms 4 doelpunten verschil. Halverwege kwam NIO nog terug van een 9-12 naar 12-12, maar daarna lieten wij er geen gras mee over groeien. We waren de betere ploeg en dat lieten we zien. Iedereen heeft zijn doelpuntje meegepakt en we hebben er met z'n allen een leuke en goede wedstrijd van gemaakt. Uiteindelijk stond er 15-18 in ons voordeel op het scorebord.

Volgende week zijn we vrij, die week daarna ook. Daarna wacht een uitdaging voor ons, we zijn thuis nog ongeslagen en dus gaan we op 5 maart Avanti proberen te verslaan. Janny, aan jou geef ik de pen door. 

Tot dinsdag allemaal, be there! 

Margot