ODO B1 – EKVA/C1000Verschuren B1   7-6

Door Huy

Vandaag speelden we tegen EKVA. Tegen deze ploeg hadden we de vorige keer een goede wegstreijd gespeeld en gewonnen. We moesten deze wwedstrijd scherp beginnen en ons spelltje goed spelen. de vakken waren, in de eerste aanval: THon, Koen, Thesse, Judith en eerste verdediging MArtijn, Bart, Emma, Diana. We begonnen goed aan de wedstrijd, we kwamen gelijk op voorsprong door een schot van Thom. Hun scoorde toen gelijk de gelijkmaker, ook met een schot. Het andere vak mocht nu gaan aanvallen. Er werd goed rondgespeeld, veel kansen gecreeerd,  en daaruit kon Bart dse 2-1 maken met een doorloopbal. Ekva speelde ook goed rond, en scoorde toen een slim wegtrekballetje. We gingen gelijk weer hard aan de slag. Wij scoorde de 3-2, kort daarna kreeg ekva een strafworp mee, die ze erin gooide. Diana zag een mooie kans; een kort schot, die ze er natuurliujk in gooide. De stand: 4-3. Het was nu bijna rust en ekva wist er nog één in te gooien. Kort daarop veroorzaakte ze ook een strafworp, die Koen er uiteraard ingooide. We gingen de rust in met een stand van 5-4. De 2e helft begon, we begonnen iets minder en de doelpunten kwamen maar niet. Gelukkig scoorde ekva en ook niet veel. De wedstrijd ging door, nog steeds even spannend. Ekva opende de score in de 2e met een strafworp. Kort daarop maakte Bart een schot van de achterkant van de paal. we begonnen weer wat meer kansen te creeeren en Bart scoorde uit één van die kansen de 7-5. Het was nu bijna tijd en Ekva wou nog uiteraard winnen. Wij hielden het goed dicht, Ekva kreeg in de laatste minuten van de wedstrijd nog een strafworp mee. De score 7-6. Het was nu al helemaal spannend. Maar gelukkig kwamen wij er met een overwinning van af. Goed gespeeld iedereen! Lennart en Cynthia, bedankt voor het reserve zitten! Tot dinsdag allemaal! Huy