Avanti (P) A2 – ODO A1   12-9

Door Jeroen

Voor de wedstrijd hadden we het praatje van Alex. We moesten rustig aan spelen en lang aanvallen want dan zou Avanti gestresst raken omdat ze de wedstrijd moesten winnen. Met die woorden begonnen we aan de wedstrijd. Helaas kwam Avanti al snel op 2-0 voorsprong. Maar we lieten het er niet bij zitten en met de rust stonden we punt achter. Het was 7-6.

In de rust zei Alex een paar dingen zoals dat een aantal mensen er dichter op moesten en dat we goede aanvallen hadden. Daarna gingen we naar de 2e helft en na 3 minuten stonden we 7-7. Er werdt van de kant geroepen dan Avanti er een tandje bij moest zetten en dat deden ze ook. ze liepen uit naar 11-7. We kwamen nog wel een beetje terug naar 11-9 maar het mocht niet baten. De wedstrijd eindigde met 12-9 op het scorebord.

Martijn bedankt voor het invallen en het volgende stukje mag geschreven worden door Floor.