ODO D2 – KVS D2   5-1

Door Martijn en Sanne

hallo helden en heldinnen van D2! Zaterdag mochten we weer aan de bak tegen kvs. Vorige keer hadden we daar teleurstellend 9-1 van verloren. Het was dus tijd om het goed te maken! We hadden afgesproken even fel te beginnen als vorige week! We begonnen de wedstrijd lekker fel. Er waren mooie aanvallen maar de bal wilde er maar niet in. Gelukkig deed de verdediging het super, dus kon kvs ook niet scoren! Eline wist door een mooie doorloop bal de stand op 1-0 te brengen! Een paar aanvallen later wist Marloes er een mooi schot in te gooien. En om het voor kvs nog wat erger te maken scoorde Eline in de allerlaatste sec. van de 1e helft! Na de rust zouden we doen alsof het nog 0-0 stond, en zo ging het ook, jullie speelde mooie aanvallen en er kwamen mooie kansen! helaas wist kvs nog een doelpuntje te scoren, waardoor het 3-1 werd. Wij lieten ons daardoor niet van de wijs brengen! Waardoor Ilse er een dieptebal scoorde! Eline wist ook niet van ophouden en gooide er nog haar 3e doelpunt in! Jullie hebben allemaal een super wedstrijd gespeeld!! Martijn en Sanne