TOP (A) 1 – ODO 1   afg

Door Arno

Maasland raakt ingesneeuwd.

 

Helaas is deze wedstrijd niet doorgegaan. Een wedstrijd waar we toch wel naar toe geleefd hadden. Eén waar we weer eens echt zouden gaan korfballen, zoals korfbal gedoeld is. Door de vele sneeuwval hebben we, na lang crisis overleg, besloten om niet naar Arnemuiden af te reizen. Het was, volgens velen die ik bij de sporthal sprak, erg slecht op de weg en zelfs op de snelwegen werd niet harder dan 50 á 60 km. gereden. Als je doorrekend over 140 km. , dan zou het dus een zit worden van ca. 3 uur naar Arnemuiden. Hoewel de bond op het moment dat wij moesten beslissen nog geen uitspraak wilde doen over het wel of niet door laten gaan van wedstrijden, hebben we 13:30 uur met z'n allen besloten om niet te gaan.

Later in de middag heeft ook de bond uiteindelijk besloten om de wedstrijden af te lasten. Wij hadden intussen al van meerdere verenigingen gehoord dat ook zij thuis waren gebleven, waarvan sommige zelfs slechts enkele kilometers hoefden af te leggen.

Volgende week hoeven we niet zo ver. Dan gaan we naar Maasdijk om onze krachten te meten met Dijkvogels, waar ik van begreep dat zij weer op sterkte beginnen te komen, met de gebroeders van der Berg in de gelederen. Voor ODO altijd een lastige pot, waarvan je van te voren nooit weet hoe het zal gaan lopen. Hopelijk hoeven we ons dan niet door de sneeuw te worstelen en kunnen er ook een hoop supporters naar deze wedstrijd afreizen. De wedstrijd vangt om 17:00 uur aan in de sporthal in Maasdijk.

Ik zie jullie zaterdag, Arno.