ODO 3 – Valto 4   17-17

Door Michiel

Ha mensen van ODO 3 en de rest.                                                           

 

Op een hele mooie witte morgen stond de derby ODO – Valto op het programma. Valto is de koploper, mede doordat wij verleden week punten hebben laten liggen. Reden voor een spannende wedstrijd.

Omdat er zaterdag iemand dacht, ik gooi een paar zakken wit poeder uit de lucht was het de vraag of de tegenstander en de scheidsrechter wel op zouden komen dagen, want de wegen waren slecht begaanbaar.

De scheidsrechter was al eerder dan de meeste spelers van ODO 3 en de tegenstander volgde er snel na. Na wat inschieten, praatje en een doorloopballetje begon de wedstrijd.

We waren twee tegenstanders die aan elkaar gewaagd waren en zo ging het puntenverloop ook. Van 1-1 tot 17-17. Daar tussen waren er wel een paar uitschieters dat wij 3 doelpunten voor stonden of zij.

Het was een zeer spannende wedstrijd wat ik te minste gezien heb tussen het dweilen door.

Ja, je leest het goed, ik was reserve en gelijk de Sjaak om met Lau en Lies de zaal droog te houden.

Buiten sneeuwde het maar binnen regende het pijpenstelen door lekage op het dak.

Terug naar de wedstrijd… Het was een mooie wedstijd, en we mogen zeker blij zijn dat we er weer 17 in gegooid hebben. Maar ja ook 17 doorgelaten dus verdedigend moet het de volgende keer weer beter. Voor de rest heb ik geen idee wat ik over de wedstrijd moet vertellen, lekker zo door blijven korfballen en lekker de punten pakken. Nou ik dweil er een eind aan en ga lekker genieten van de laatste dag Sinterklaas met zijn pieterbazen.

Lisa beterschap met je hersenschuding dat je volgende week maar weer fit mag zijn! Enne, volgende keer beter opletten als er een bal gegooid word ;):P

Jenk jij mag volgede week een mooi verslag schrijven je heb nu nog tijd zat straks niet meer als die kleine van der Kamp er is.

 

Adios amigos Michiel