TIME for Korfbal Challenge 2004

Door André

Voor de vijfde keer organiseert het KNKV in samenwerking met Rotterdam Topsport in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen de TIME for Korfbal Challenge. Van maandag 27 december tot en met donderdag 30 december zullen de zes beste Nederlandse clubteams van het afgelopen zaalseizoen samen met de Tsjechische nationale ploeg en the Tulips strijden om de hoofdprijs. De zes beste clubteams zijn dit jaar: landskampioen Fortuna/Tempu, PKC/Café Bar, Dalto/Human Network, De Meervogels, Deetos/Volhuis en Die Haghe. The Tulips bestaan uit een Nederlandse selectie onder leiding van bondscoach Jan Sjouke van den Bos met spelers en speelsters uit de hoofdklasse die niet voor één van de zes deelnemende clubteams uitkomen.

Wedstrijdschema

Maandag 27 december
10.00 uur Districten Korfbal Challenge
18.30 uur 1e ronde: Fortuna/Tempus – Die Haghe
20.30 uur 1e ronde: De Meervogels – Tsjechië

Dinsdag 28 december
13.00 uur Districten Korfbal Challenge
18.30 uur 1e ronde: Tulips – Deetos/Volhuis
20.30 uur 1e ronde: Dalto/Human Network – PKC/CafeBar

Woensdag 29 december 10.00 uur Jeugd Korfbal Challenge
18.30 uur Halve finale: winnaars 27 december
20.30 uur Halve finale: winnaars 28 december

Donderdag 30 december
10.00 uur Studenten Korfbal Challenge
18.30 uur Finale: winnaars halve finale
20.30 uur 3e/4e plaats: verliezers halve finale

Entertainment

De TIME for Korfbal Challenge staat niet alleen bekend om de topwedstrijden, maar ook om de activiteiten die er naast georganiseerd worden. Deze editie staan er ook weer veel activiteiten op de planning. Tijdens de rust van de wedstrijden wordt dit jaar het Challenge schot gespeeld. Publiek mag proberen vanaf de middellijn raak te schieten op de kunststofkorf. Voor aanvang van de wedstrijden van de TIME for Korfbal Challenge wordt er door C-teams uit de regio Rotterdam een wedstrijd gespeeld en tijdens de finaledag zal er een veiling plaatsvinden van unieke korfbalproducten. Zo zullen er onder andere een clinic met Ben Crum en een shirt van het Nederlands Team met handtekeningen van de spelers worden geveild. De opbrengst van de veiling zal gaan naar een goed doel dat is gekoppeld aan Charity & Sport.

Kaartverkoop

Voorverkoop
Jeugd t/m 15 jaar € 5,50
Volwassenen € 7,50
Passepartout jeugd € 16,50
Passepartout volwassenen € 22,50

Aan de kassa
Jeugd t/m 15 jaar € 6,50
Volwassenen € 8,50
Passepartout jeugd € 19,50
Passepartout volwassenen € 25,50

Bestel het gewenste aantal toegangskaarten door overmaking van het juiste bedrag plus € 2,50 administratiekosten op postbankrekening 64046 t.n.v. KNKV evenementenrekening. Vermeldt hierbij:
– TfKC 2004;
– het aantal toegangskaarten;
– voor welke dag(en) de kaarten zijn of dat u een passe-partout wilt bestellen;
– of het gaat om kaarten voor volwassenen of jeugd.
De kaarten worden na bestelling via de post naar u toegezonden. De voorverkoop
eindigt op 17 december.
Bezitters van een KNKV-legitimatiebewijs kunnen tot 5 december één gratis toegangsbewijs bestellen. Tijdens de TIME for Korfbal Challenge 2004 moet de legitimatiehouder zich met zijn/ haar KNKV-legitimatiebewijs kunnen legitimeren bij de ingang van het sportcomplex. Legitimatiehouders kunnen bij hun gratis toegangsbewijs maximaal één betaalde toegangskaart bestellen. Bij de bestelling moet het legitimatienummer van de betrokkene vermeld worden. Het niet vermelden van het nummer maakt de bestelling ongeldig. De kaarten kunnen besteld worden door een e-mail te sturen naar: e-mail  of een brief naar: KNKV, t.a.v. TfKC 2004, Postbus 85394, 3508 AJ Utrecht. De kaarten worden niet opgestuurd, maar moeten ter plaatse worden opgehaald. De toegangskaarten moeten aan de kassa worden afgerekend.(Bron: KNKV)