ODO E4 – Valto E4 1-13

Na de leuke en goede wedstrijd tegen KVS vorige week vandaag tegen koploper Valto. Al snel werd duidelijk dat Valto eigenlijk een maatje te groot was en dat Odo niet helemaal geconcentreerd was. En dan wordt het heel erg lastig. We kregen de bal bijna niet naar elkaar toegespeeld en hadden daardoor bijna geen balbezit. Op de weinig momenten dat we wel balbezit hadden kregen we ook een paar leuke kansjes, en daar uit werd 1x gescoord. Na de rust ging Firdaus snel afzwemmen en heeft Roos nog meegedaan, je deed het hartstikke goed! Helaas wel ruim verloren. Na afloop trakteerden Fons en Bo, en hebben we nog lekker een glaasje limo gedronken als afsluiting. Dinsdag gaan we nog een keer trainen, donderdag samen warm lopen voor de Fun run en dan is er op 21/22 Juni nog het tentenkamp bij ODO!

 

Groetjes van Tess, Minke en Rob