De week van de Avond4daagse, toekomst ODO en einde van de competitie

Deze week stond in het teken van de Avond4daagse in Maasland. Alweer de 3e editie en wederom een enorm succes. ODO heeft met veel plezier een stempelpost verzorgd op de dinsdag. Het was erg leuk om al die enthousiaste kinderen, ouders, opa’s en oma’s en overige lopers voorbij te zien komen. Door de Avond4daagse zagen de trainingen er afgelopen week even anders uit of gingen niet door, maar door deelname aan de Avond4daagse hebben veel kinderen toch lekker hun beweging gehad.

Voor de meeste teams was het afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijd. Alleen de E1 en de D3 spelen komen week nog hun laatste wedstrijd. Gisteren werd ODO 3 kampioen en vorige week al de F1. Beide teams gefeliciteerd.

ODO 1 heeft zaterdag helaas verloren bij Albatros met 19-7 en degradeert naar de 2e klasse op het veld. ODO 2 heeft zich knap staande gehouden en wist degradatie te vermijden door te winnen van Weidevogels. Uiteraard is het balen van het resultaat van ODO 1, maar we blijven positief en we kijken vooruit naar volgend seizoen samen met een nieuwe technische staf.

En als we het over vooruit kijken hebben; afgelopen week was er bij ODO een avond gepland om met een aantal genodigden / geïnteresseerden de toekomst van ODO te bespreken. Er gaat veel goed binnen de vereniging, wat heel fijn is, maar we kunnen niet achterover leunen. Een plan voor ODO voor de komende 5-10 jaar is nodig. Onder leiding van Erik en Marjan zijn deze avond daarom diverse onderwerpen met elkaar besproken, zoals;

  • De instroom en het behoud van leden
  • De organisatie
  • Het spelniveau

Uiteindelijk heeft e.e.a. geleid tot een prettig gesprek met veel inbreng, waarmee we verder kunnen. Kortom wordt vervolgd.

En in deze volle week is vrijdagochtend 7 juni ook de Maaslandloop van start gegaan vanaf onze vereniging. Zaterdag 8 juni zijn zij gefinisht op het Pynasplein. Dit jaar dus geen parallel met Sport & Spel. Alle lopers en ook de organisatie gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

Voor de komende weken staan nog op het programma:

  • Het tentenkamp op 21 / 22 juni voor de Kangoeroes, F en E jeugd. Gezellig kamperen op het ODO veld met leuke spellen en activiteiten samen met je vrienden en/of vriendinnen.
  • Het Smaak & Meer Beachkorfbal Toernooi op zaterdag 22 juni met een maaltijd die verzorgd wordt door, uiteraard, Smaak & Meer. Mocht je nog mee willen doen, je kan je nog inschrijven. Overigens kunnen ook ouders en vrienden van ODO leden mee doen met het toernooi.

Fijne week allemaal en tot ziens bij ODO.

 

Namens het bestuur

Laura van der Vaart