Bardienst

Beste allemaal,

Zaterdag 6 april start de veldcompetitie. Dat betekent dat de kantine ook weer open gaat en de bar bemand dient te worden. Er is besloten om meer nieuwe ouders te gaan opstellen voor de bardiensten (zie voor verder info dit bericht). Bij ODO hanteren we een inschrijfsysteem voor de bardiensten. Dat wil zeggen: je kunt je voorkeuren voor bepaalde data en tijden opgeven. Er wordt bij het maken van de indeling rekening gehouden met deze voorkeuren. Let op: het is geen garantie dat je op die tijd ingedeeld wordt, het kan zijn dat er teveel aanmeldingen zijn voor één bardienst, waardoor niet iedereen op deze dienst ingedeeld kan worden.

We willen vragen of je voor 28 maart je voorkeuren wilt doorgeven, dan kan Amanda aan de slag met de indeling voor het komende veldseizoen.

  • Zaterdag 30 maart zijn er al oefenwedstrijden. Hiervoor worden de bardiensten wel al ingepland.
  • Vrijdag 31 mei is het schoolkorfbaltoernooi. Deze datum staat ook in de lijst met bardiensten. Weet jij nu al dat je tijdens het schoolkorfbaltoernooi een bardienst kan draaien? Wil je je dan ook opgeven voor deze dag!
  • Op zaterdag 22 juni staat het beachkorfbal toernooi gepland. Op deze dag zijn ook bardiensten nodig. Tijdsblokken zijn nog niet bekend. Kan jij deze dag bardienst draaien, dan kan je dit ook invullen.

Hoe werkt het doorgeven van voorkeuren bardienst?

Om je in te kunnen schrijven heb je een account nodig op de ODO site. Als je dat nog niet hebt kun je dat hier aanmaken.

Om je voorkeuren aan te kunnen geven, ga je naar: http://odomaasland.azurewebsites.net/

  • Klik op ‘Intekenen bardiensten’
  • Kies je naam uit de dropdownbox
  • Zet hartjes en evt. opmerkingen bij je favoriete diensten
  • Opslaan is niet nodig, je keuzes worden onthouden

Voor vragen kan je terecht bij Amanda (06-51569010), Barbara (06-53348542) of mail naar bardienst

 

Instructie ‘Verantwoord alcohol schenken’

Afgelopen jaren heeft een grote groep leden en barmedewerkers een e-learning cursus gevolgd met Verantwoord alcoholgebruik als onderwerp.

Wettelijk zijn wij verplicht om iemand achter de bar te hebben staan die het certificaat ‘Verantwoord alcohol schenken’ in zijn of haar bezit heeft. We willen dus zoveel mogelijk leden en ouders oproepen deze online cursus te volgen!

Via deze link kun je je aanmelden voor de e-learning cursus. Je kunt dit gewoon in je eigen tijd doen. Bij het aanmelden kun je het KVK nummer leeg laten. Via deze link kom je bij een PDF over verantwoord alcoholgebruik in de sportkantine. Hier staat informatie in, die je kunt gebruiken bij het beantwoorden van de vragen aan het einde van de cursus. Het behaalde certificaat kun je na afloop doormailen naar Sanneke.

We doen een dringende oproep namens het bestuur en zouden het fijn vinden als zo veel mogelijk ouders en leden aan deze e-learning mee doen. Op die manier kunnen we makkelijker aan onze verplichting voldoen en wordt het opstellen van het rooster voor de bardienst weer wat makkelijker. Bovendien leer je er nog wat van. Alvast bedankt!

NB: mocht het door jou/u behaalde certificaat al in ons bezit zijn, dan kun je dit bericht als niet verstuurd beschouwen en is alleen het eerste deel van toepassing.