Van het bestuur – Succesvolle potgrondactie en ODO FITter

En dan is er zo een jaar voorbij en dan is het weer Potgrondactie-weekend! Het dorp werd weer overspoeld met rammelende karren en oranje ODO/BVB-hesjes.

Het was afgelopen vrijdag en zaterdag weer zwoegen met de zware zakken voor de potgrondhelpers, maar het was vooral ook heel gezellig! Ook dit jaar werd er op vrijdag al begonnen waardoor al heel veel zakken bezorgd waren in Maasland en Maassluis. We hadden geluk met het weer. Zaterdag was er maar één klein hagelbuitje, maar tijdens de rest van de ochtend scheen de zon door de wolken. De omzet van dit jaar is weer ongekend hoog. Deze sponsorbijdrage maakt het ons mogelijk om de vereniging gezond te houden en om allerlei (en extra) activiteiten te kunnen organiseren. Na afloop van de zaterdagochtend kregen de sjouwers en de chauffeurs van Martson een heerlijke lunch aangeboden, verzorgd door Sanneke en Noor. De potgrondcommissie (Marlize, Pien, Martijn, Thom en Noor) had er weer voor gezorgd dat dit evenement als een geoliede machine liep. Martson willen wij bedanken voor het vervoer van alle zakken van de Coldenhove naar de Baanderheer en de verzamelpunten in het dorp. Verder willen wij uiteraard Kekkilä/BVB hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Voor de 25-ste keer hebben zij dit mogelijk gemaakt en heeft ODO ook de nodige publiciteit gekregen door alleen maar de massale aanwezigheid van alle ODO-sjouwers in het dorp op zaterdagochtend. Het blijkt maar weer hoe groot wij als vereniging kunnen zijn Maasland. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan dit belangrijke evenement van ODO.

Een ander voorbeeld waarin ODO groot kan zijn, is het nieuwe initiatief van de dinsdagavondtraining ODO FITter. Er deden maar liefst 22 (!) deelnemers mee aan deze training voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil korfballen. Er is nog zat plek! Dus heb je zin om ook mee te doen? Kom dan elke dinsdagavond van 19.45 uur tot 20.45 uur aan de Baanderheer.

Op naar een fantastisch veldseizoen!

Amber, Barbara, Erik, Laura, Marjan en Rob