Potgrondactie voor de 25ste keer van start!

De Maaslandse potgrondactie wordt dit jaar voor de 25ste keer georganiseerd. Dit betekent dat je de zakken Jardino, het kwaliteitsmerk van Kekkilä-BVB, gemakkelijk kunt bestellen. Op vrijdag 22 en/of zaterdag 23 maart wordt jouw bestelling thuis afgeleverd. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteitsproducten en steun je onze vereniging.

Met deze actie halen we geld op waarmee diverse activiteiten voor onze sportende jeugd gerealiseerd kunnen worden en het bevordert de sociale cohesie tussen de vele vrijwilligers. ODO is dan ook Kekkilä-BVB (voorheen BVB Substrates) en in het bijzonder familie van Buuren dankbaar dat zij al 25 jaar deze sociale happening mogelijk maken.

Deze week worden de folders uitgedeeld en verspreid. Kun je niet meer wachten en wil je alvast bestellen, dat kan! Bestel gemakkelijk via de website.

Sterke mannen gezocht
Om alle zakken op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart bij iedereen te bezorgen, zijn we op zoek naar sterke mannen! We kunnen jouw hulp goed gebruiken, dus houdt dit korfbalvrije weekend vrij en doe je work-out door gezellig met elkaar te sjouwen. Wanneer je nog niet in onze WhatsAppgroep zit, kun je je aanmelden via potgrond