Van het bestuur

Naast het spelen of kijken van korfbalwedstrijden houden leden en ouders zich ook op andere manieren met ODO bezig. Deze week is het bijvoorbeeld weer potgrondfolderweek. Jullie hebben wellicht de folder al binnen en, indien nog niet ontvangen, zal deze zeker de komende dagen in jullie bus vallen. Zelf ben ik deze week ook ‘s avonds in de weer in het Wilgenrijk in Maassluis om folders te bezorgen. In deze nieuwe wijk moet je nog echt een studie maken van de locaties van alle verschillende straten om een nieuwe slimme looproute samen te stellen.

Vandaag ook nieuwe drumstokken besteld, omdat fanatieke Team van de Wekers zeer enthousiast het eerste hebben aangemoedigd waardoor de oude stokken echt niet meer heel bleven. Er is nu zelfs ook een tweede trommel in ons bezit, waardoor we nu stereo trommelgeluiden kunnen produceren!

Ook hebben we als bestuur afgelopen week een complete lijst met taken samengesteld die we met z’n allen (leden, ouders en andere vrijwilligers) zullen moeten doen om de vereniging draaiende te houden en te zorgen voor een bestendige toekomst. Wat een verschillende, afwisselende taken zijn dat allemaal: van coachen tot nieuwsbrief samenstellen en van het organiseren van het kamp tot aan het pannenkoeken bakken tijdens het Schoolkorfbaltoernooi. Grote taken en kleine taakjes. Voor elk wat wils!

Volgend weekend start de voorjaarsvakantie. Daarna nog een paar weekenden in de zaal.. Rondom de vrijwilligerstaken (verplicht of niet-verplicht) valt nog veel te zeggen. We zullen dan ook hier op terug komen de komende weken.