Op bezoek bij bordsponsor Ortho Billet

De specialist in orthodontie: Ortho Billet is al jaren een bordsponsor waar we trots op zijn!

ODO ging onlangs op bezoek bij hun vestiging in Maassluis aan de Noordvliet. Vele Maaslandse kinderen hebben hier al hun beugel laten plaatsen en hebben inmiddels een stralend gebit. Ook volwassenen kunnen hier terecht. Orthodontist Jos Billet, die in 1990 de praktijk startte, vertelde over de ontwikkelingen van de onzichtbare beugel (geheel onzichtbaar of met ceramische slotjes). Zo krijg je op een mooie manier ook een gezond gebit, omdat rechte tanden en kiezen minder last van gaatjes en andere ontstekingen hebben.

 

 

Jos Billet: “Ook zonder verwijzing van een tandarts kun je bij ons een eerste intakegesprek maken. We kennen geen wachtlijsten. Dus bij ons worden patiënten binnen een maand geholpen.”

Verder vertelde Jos dat een afspraak bij de orthodontist best wel ontspannen en gezellig mag zijn. “Het plaatsen en dragen van een beugel is op deze manier helemaal niet onplezierig”, zegt Jos.

Kijk eens op de website https://orthobillet.nl/ of op social media en ervaar ook de prettige sfeer aan de Noordvliet, zoals wij tijdens ons bezoek op dezelfde manier hebben ervaren.

Ortho Billet, hartelijk bedankt voor de ondersteuning van onze club!