ODO 5 – ONDO (G) 7

Gisteren mocht ik voor 1 wedstrijd het (coach) stokje overnemen van Jacco .

Bij het praatje vooraf maakten jullie duidelijk dat jullie graag wilden doordraaien met z’n 10-en. En dat kan, natuurlijk. Verder afgesproken om met (en voor ) elkaar te spelen, en je teamgenoten te coachen waar nodig.

In de 1e helft wisten jullie aardig partij te geven aan het toch wel wat betere ONDO, resulterend in een 4-8 ruststand. Wat vooral beter kon was het aanvalspel, dat te voorspelbaar was, ook qua tempo. We dachten die puntjes op de i gezet te hebben in de rust.. echter ONDO ging raker schieten en al snel gingen bij jullie de kopjes hangen.En kregen jullie het niet voor elkaar om de afgesproken dingen te doen. Gelukkig probeerden jullie het wel, en uiteindelijk hebben jullie er in de 2e helft 6 gescoord…

Het doordraaien met iedereen op deze manier zorgt er uiteraard voor dat iedereen ongeveer even veel minuten speelt…het gaf echter best wel wat onrust en ook vaksamenstellingen die je misschien niet wil… dus ik zou zeggen denk daar voor een volgende keer nog maar eens over na..😉