ODO D3 – KOAG D2

De laaste wedstrijd van het jaar!!

Na vorige week te hebben gewonnen, op naar de volgende wedstrijd. Vandaag is KOAG de tegenstander in onze eigen Hofstede. Bij het zien van de tegenstander was het gelijk al ” Wat zijn ze groot!!” We hadden iets teveel ontzag voor onze tegenstander. De eerste helft waren we er niet helemaal bij waardoor we een ruststand hadden van 0-5. Waren er kansen?? jazeker!! Je moet jezelf dan wel belonen en raak schieten. De tweede helft was ging beter. Nog meer kansen ten opzichte van de eerste helft, alleen er wordt niet veel gescoort. Uiteindelijk 2-9 verloren. De tegenstander was vandaag net even iets scherper en feller. Na afloop hebben we EINDELIJK de teamfoto kunnen maken. Iedereen was er!! En we na aanleiding van de belofte van vorige week nog wat lekkers gegeten met z’n allen.

Afsluiting van de dag was het team van de week zijn bij ODO 1.

Nikki mocht de bal uitnemen bij de start van de wedstrijd. Helaas ging de doorloop bal er niet in. Net als in je eigen wedstrijd wilde de ballen er niet ingaan. Keihard blijven werken zoals je altijd doet en dan komt het helemaal goed Nikki!!

ODO 1 heeft uiteindelijk de wedstrijd gewonnen. Jullie aanmoediging heeft daarbij zeker geholpen. De trommel heeft met dank aan de heren geen moment stil gestaan. De dames hebben hebben laten zien waar ze (altijd) heeeeeel goed in zijn!! Praten juichen en zingen. En na afloop van de wedstrijd de jacht op handtekeningen van de spelers. Fantastisch om te zien hoe jullie dit beleefd hebben.

Tot slot!! Publiek weer bedankt voor de Support!! Fijn dat er weer veel ouders op de tribune aanwezig waren. Iedereen hele fijne feestdagen en we zien elkaar weer hopelijk snel bij de volgende wedstrijd.