Van het bestuur

Afgelopen zaterdag was het een rustige zaterdag in de Hofstede. Naast de kangoeroetraining werden er slechts 6 thuiswedstrijden gespeeld en wel door de E3, C2, A2 gevolgd door ODO 3, 2 en 1. Helaas werd er alleen gewonnen door ODO 1, maar dat was dan ook wel het spektakelstuk van de dag. Geen minuut was het saai. ODO kwam vliegend uit de startblokken tegen het sterker geachte Fiducia en kon al snel een 5-0 voorsprong op het scorebord noteren. Dat werd zelfs nog 6-0 voordat de tegenstanders uit Vleuten er hun eerste doelpunt tegenover konden stellen. Richting de rust begon Fiducia aan een inhaalslag en is later zelfs nog langszij gekomen. ODO liet zich echter niet zomaar verslaan en knokte zich terug om uiteindelijk weer met een verschil van 6 doelpunten de twee welverdiende wedstrijdpunten binnen te halen. Geen gemakkelijke pot met veel fysiek  en vanaf de kant ook mondeling ‘geweld’ en een scheidsrechter die het geregeld allemaal niet zag gebeuren (of er niet voor floot), maar dan voelt een overwinning des te lekkerder.

Afgelopen woensdag hebben de Sint en drie van zijn Pieten onze kleinste ODO-leden van de E, F en kangoeroes bezocht in de ODO kantine. Van wat ik heb gehoord, was het een gezellig feestje. Ook hebben we vanuit ODO de afgelopen 2 weken een aantal bedrijven beleverd met de door hun bestelde amandelletters of jute zakjes gevuld met marsepein, pepernoten, speculaas, banketstaaf en sintchocolade. Deze bedrijven dragen ODO een warm hart toe en hebben lekker voor hun personeel of relaties bij ons besteld, waarmee ze de ODO clubkas een beetje spekken. Dat brengt mij bij de kerstactie van komende weken. Alle jeugdleden hebben inmiddels een stapeltje flyers ontvangen, waarmee ze langs buren, vrienden en familieleden kunnen gaan en allerlei kerstlekkers kunnen verkopen. Ook daarmee wordt de clubkas van ODO een stukje voller, dus dat is fijn voor de vereniging. Zie dit bericht voor meer informatie en de link naar de webshop. Ook alle junioren en seniorenleden roepen we op om een bestelling te doen en rond te vragen bij familie en vrienden. Op die manier brengen we allemaal een beetje geld in het laatje. Alle bestellingen worden op donderdag 21 december bij jullie thuisbezorgd.

Waarmee we ook eenvoudig wat geld in laatje kunnen brengen, zijn de Sponsorkliks. Denk er bij je online aankopen aan om die via Sponsorkliks te doen. ODO verdient daar dan heel eenvoudig wat geld mee. Zie hier het uitgebreide bericht met de link.

Rest mij nog jullie een goede week te wensen, al dan niet met een gezellige Sinterklaas avond op 5 december.

Namens het bestuur,

Barbara Hanemaaijer