Valto D4 – ODO D3

Winnen tegen de koploper, kan het???   Ja het kan !!!

Na vorige week tegen een fysieke tegenstander te hebben gestaan. Mochten we nu tegen Valto spelen. Met Wilco erbij in plaats van Madeleine en Naomi. Beide waren afwezig door hun eigen wedstrijd. Er was nu minder ontzag voor de tegenstander. Doordat ze waren nu meer van gelijke grootte. In de eerste helft hadden we meer het spel maar kwamen toch 2-0 achter. Uiteindelijk met de rust was het 4-3. Leuk voor het publiek was dat het spel op en neer ging. Veel onderscheppingen over en weer. Beide ploegen waren zeer gewaagd aan elkaar.
Tot aan de laatste minuut bleef het spannend. 10 minuten voor tijd scoorde we de 4-4. Was er nog meer re halen??……

Jazeker!! In de laatste minuut kregen we een strafworp. Niels was de gelukkige die m mocht maken 4-5. Al met al een leuke en een zeer geslaagde wedstrijd veel spanning, lef en felheid . Verdedigend heel sterk gedaan de tweede helft en aanvallend wat onstuimig maar daar gaan we weer aan werken. Tessa, Elianne, Nikki, Jinke, Vera, Sari,  Fien, Luuk, Sem en Niels. Wat hebben jullie keihard samengewerkt en wat was het weer genieten langs de kant.

Wilco bedankt voor het meehelpen met coachen. Hopelijk zien we iedereen weer langs de lijn bij de volgende wedstrijd thuis tegen KCR.