ODO kerstactie weer van start

Na het succes van de afgelopen jaren, gaan we ook dit jaar weer kerstlekkernijen verkopen via ODO. Mocht je vorig jaar nog niets hebben geproefd, de kransen en stollen zijn bereid door bakkerij Voordijk, een echte banketbakkerij en dat proef je! Dit jaar hebben we naast de kerststaaf en heerlijke kerstchocolaatjes ook een luxe vanille tulband cake nieuw in het assortiment!

Alle kinderen van ODO (F t/m B) hebben inmiddels een stapeltje flyers met een informatiebrief ontvangen.
Met de verkoop hopen we wat extra geld voor ODO te verdienen. De verkoop loopt via de ODO webshop, dus dat is extra makkelijk.
Voor de beste 3 verkopers hebben we een leuk prijsje!

Oproep aan alle ODO leden: deel deze link naar de webshop met je familie, vrienden en naaste buren. Iedereen mag bestellen (de bezorging wordt geregeld)!

Bestellingen kunnen tot ongeveer 14 december geplaatst worden en worden op donderdagavond 21 december bij de kinderen thuis bezorgd. Daarna kunnen de kinderen zelf de bestellingen bij hun buren, familie, vrienden en kennissen bezorgen.

Ken je een bedrijf dat interesse heeft om een van de lekkernijen als kerstgeschenk uit te delen aan het personeel, neem dan even contact op via kerstactie
Een heel aantal bedrijven heeft al een leuke bestelling geplaatst!

We hopen op de medewerking van alle leden (en hun ouders ;o)