Steun ODO bij de Rabo Clubsupport actie!

De Rabo Clubsupport stembussen worden 4 september weer geopend! Kunnen we ook weer rekenen op jouw stem?

Heb jij een rekening bij de Rabobank? Dan mag je meedoen met Rabo Clubsupport. Een leuke actie van de Rabobank waarbij jouw stem geld waard is. Geld dat ODO goed kan gebruiken om onze sportieve vereniging, clubhuis en faciliteiten nóg professioneler, mooier, gezonder of duurzamer te maken.

Spaardoel 2023
Nu ODO 1 is gepromoveerd naar de eerste klasse, willen we graag een schotklok aanschaffen. Heel fijn als daar vanuit de Rabo Clubsupport actie een flinke bijdrage aan geleverd kan worden.

Stemmen
Stem dus tussen 4 en 26 september op ODO bij Rabo Clubsupport via jouw Rabo bankieren app of www.rabobank.nl/clubsupport. ODO valt bij deze actie onder regio Westland. Hier vind je ook alle informatie over hoe je kunt stemmen via de Rabo bankieren app.

Alvast hartelijk dank!

ODO Rabo Clubsupport