Van het bestuur

Competitie en maaltijd
Wat een zonnige, warme eerste competitiezaterdag was dat zeg. Hopelijk heeft iedereen het hoofd enigszins koel kunnen houden en zijn er veel wedstrijdpunten binnen gesleept! Mocht je je thuis zijn vergeten in te smeren: bij de schuifdeur van de kantine hangt sinds kort een fles met zonnebrand dat je mag gebruiken.
De afsluiter van de dag was een gezellig maaltijd met Turkse pizza’s als idee van ODO 2, waar we met zo’n 60 man lekker van gegeten hebben. Maaltijdcommissie en ODO 2 bedankt voor jullie inzet!

Velddienst
Vanaf afgelopen week zijn we gaan werken met velddiensten. Dit betekent dat (meestal) het team dat als laatste speelt, verantwoordelijk is voor het opruimen van materialen, vlaggen, ballen, terras, e.d. Als het goed is, krijg je daarvan een melding in je persoonlijke programma in de mail met de nieuwsbrief, handig dus. Samen met je teamgenoten is deze klus zo geklaard. Wat er van je verwacht wordt, kun je in dit nieuwsbericht lezen. In de berging hangt tevens een foto met hoe het daar het handigst ingeruimd kan worden. Na een maaltijd blijven we vaak wat langer plakken en ruimen we vaak samen met de nog aanwezige eters het terras op. Als iedereen zijn/haar aandeel hier in neemt, is het ook weer zo gebeurd en blijft het gezellig voor iedereen.

Competitieplanning
Gezien de kleinere poules en de voorgenomen wijzigingen in de competitieplanning, is het schema voor het gehele seizoen anders dan vorig jaar. Plan je graag vooruit en wil je weten welke weekenden mogelijk vrij zijn, neem dan even een kijkje bij de competitieplanning. De TC heeft die deze week online gezet.

Schoonmaak
Oproep aan ouders: graag willen we nog wat schoonmaakklussen uitvoeren en wel komende dinsdag 12 september tussen 18 – 20:30 uur (net hoe lang je kunt helpen). Zie dit bericht voor verdere info en aanmelding. We hopen opeen goede opkomst. Fijn toch, als u kind op een verzorgde accommodatie kan sporten? Daarbij hebben we ook uw hulp hard nodig.

Sportdrankjes
Sommigen van jullie zullen het zaterdag wellicht gezien hebben: we hebben als proef wat extra sportdrankjes voor na de wedstrijd aan het assortiment toegevoegd: 1 oranje Extran en 2 smaken Aquarius. We willen kijken of we de AA gaan vervangen door een ander merk. Heb je hierover een mening of heb je een van de nieuwe drankjes gedronken, vul dan a.u.b. even deze vragen in.

Nieuwsbrief en KNKV app
Ben je nog niet geabonneerd op de ODO nieuwsbrief, doe dat dan snel via deze link. Voor iedereen vanaf de C leeftijd / middelbare school, lijkt ons dat handig. Je kunt dan zelf ook je korfbalprogramma in de gaten houden en blijft op de hoogte van wat er bij ODO allemaal speelt.
Ook de KNKV app is handig én leuk om te downloaden. Je kunt zelf instellen welke pushberichten je wel en niet krijgt. Graag meldingen vanuit ODO wel aanzetten (die sturen we slechts af en toe).

Rabo Clubsupport actie
Tot slot: vergeet niet te stemmen op ODO, dit kan ons veel geld opleveren en je hoeft er niet veel voor te doen. Iedereen vanaf 12 jaar met een Rabobank rekening kan lid worden!