Oproep aan vaders en moeders: najaarsschoonmaak 12 september

Beste leden en ouders (moeders én vaders!),

De (oefen)wedstrijden op het veld zijn weer begonnen. Tijd dus voor een kleine schoonmaak van het veld, omgeving clubgebouw en het clubgebouw zelf.

We willen dit jaarlijks in september en april gaan plannen en de datum tijdig bekend maken, zodat je er in je agenda rekening mee kunt houden.

In juni hebben we met een clubje moeders de ramen van de kantine gezeemd en alle reclameborden en dug-outs schoon gemaakt. Dat was best een klus, maar we geven we dit graag een vervolg.
We willen dit keer de achterkant van de reclameborden, de buitenkant van het bijgebouw en nog wat kleine raampjes van de kantine reinigen. Als we genoeg mensen hebben, dan zijn er vast nog wat hoognodige klusjes die we in overleg met Kees v/d Vaart kunnen uitvoeren.

We zoeken dus extra vrouw-/mankracht, want vele handen maken licht werk! Graag roepen we ook een aantal vaders op, om zich op te geven. Jullie kunnen bijvoorbeeld goed helpen bij het schoonmaken van de reclameborden. We hopen op veel aanmeldingen! Uiteraard kun je ook gewoon aan komen waaien als het je uitkomt.

Tijd 19:00 uur (vroeger beginnen mag ook) tot 21:00 uur uiterlijk (of vroeger, als je eerder weg moet) .
Neem s.v.p. zelf even schoonmaakspullen mee, wij hebben wel wat spullen, maar niet voor 15 man.

Voor vragen of om je op te geven, kun je terecht bij Kees (06-39482101) of Barbara (06-53348542)