ODO E3 – De Meervogels E2 (5-2)

WAUW! De E3 verdient een wedstrijdverslag! Uiteraard elke week, maar over de wedstrijd van zaterdag tegen Meervogels helemaal!

In de voorbereiding waren alle dames behoorlijk uitgelaten. Ze zijn allemaal door het dolle omdat Jordy dit seizoen ook onze enthousiaste coach is. De dametjes deden precies waar ze goed in waren: kletsen, dollen, met water knoeien, Jordy plagen en giebelen.. We moesten een paar keer streng tegen ze zijn en uitleggen dat er ook een wedstrijd gespeeld moest worden. Door het warme weer was de verwachting dat we niet voluit konden starten en energie zouden moeten sparen. Maar wat hebben jullie ons verbaasd!! Vanaf het begin tot het einde zat er power in alle 5 de kanjers van de E3. Wat was het leuk om naar jullie te kijken. Er was nu alweer groei zichtbaar ten opzichte van de oefenwedstrijd twee weken geleden. Jullie spelen snel en netjes over naar elkaar.

Liz: wat kun jij ongelooflijk goed het hele spel in de gaten houden en ballen onderscheppen.

Babet: jij hebt de hele wedstrijd als jongen gespeeld en super knappe schijnbewegingen gemaakt.

Rose: je gaat steeds sneller aansluiten en doorspelen. Het lukte deze wedstrijd ook heel goed om de bal en je tegenstander tegelijk inde gaten te houden!

Fem: wat een kracht kwam er uit die armen van jou. Heel knap hoe je steeds beter gaat zien dat je vrijstaat en lekker durft te schieten.

Myron: heel goed hoe je veel ballen onderschept en kattenpootjes inzet om het gooien moeilijk te maken bij de tegenstander.

Door deze 5 superkrachten en de mascotte hebben jullie verdiend gewonnen!! 5 x gescoord en maar 2 doelpunten doorgelaten. Jordy en ik zijn super trots.

Het verdedigen is nog een puntje van aandacht, ik hoop dat we daar tijdens de trainingen wat aandacht aan kunnen besteden. Goed geconcentreerd blijven en aan de juiste kant (met je billen naar de paal) verdedigen kan nog wat beter. Maar we hebben alle tijd om te groeien dit seizoen. Volgende week spelen we tegen Maassluis E3, dit team kennen jullie deels nog van vorig jaar. Dat waren leuke wedstrijden dus we hebben er nu alweer zin in om jullie te coachen en van jullie te genieten!

Groetjes Jordy en Marjanneke