Van de Technische Commissie – volgend seizoen…

Zoals eerder vermeld – de technische commissie is bezig met de teamopstellingen voor komend seizoen! Zoals altijd een flinke klus.

We hopen uiteraard dat de huidige ODO spelers ook komend seizoen blijven korfballen…mochten er vragen of wensen of twijfels zijn – schroom dan niet om aan de bel te trekken via de TC! Via het e-mail adres tc kan je dat kenbaar maken. Dan kan ODO daarover met je in gesprek gaan en/of dat meenemen in de puzzel.

Anders dan andere jaren zullen we met enkele teams een persoonlijk gesprek aangaan: dit geldt voor de senioren teams 4, 5 en 6 en de jeugdteams B1 en B2. Deze gesprekken zullen op een trainingsavond plaats vinden.  De teams zullen hier via de team app over geïnformeerd worden.

Mocht je je willen afmelden als lid (en uiteraard hopen we dat niet), houd er dan rekening mee dat je dat doet voor 1 Juni a.s., via e-mail aan: secretaris  . Sowieso is het voor ODO /de TC handig om voor die datum duidelijkheid te hebben. Opzegging na 1 juni houdt in dat evt. kosten die al gemaakt zijn (bijv. bondskosten voor het opgeven van teams) doorberekend zullen worden.

Naar verwachting zullen de teamopstellingen in de 2e helft van Juni gepubliceerd worden.

Namens de Technische Commissie

Rob van der Hak

tc