Valto C4 – ODO C2 (7-7)

Nog steeds ongeslagen!😄

Vandaag mocht ik als inval coach met jullie mee naar De  Lier, voor de wedstrijd tegen Valto.

Ik had een hele lijst met aandachtspunten meegekregen van jullie coaches, die zelf moesten spelen. Dat hebben we voor de wedstrijd doorgenomen.
Jullie eigen tactiek was ‘winnen’ 😄 maar hoe??

Al gauw bleek dat Valto gewoon ook een prima team is, en ze maakten het jullie best wel lastig. En, ze scoorden al snel en bleven op voorsprong. We scoorden af en toe wel mee. Het was mooi om te zien hoe jullie bleven knokken voor een goed resultaat, en bij 3-6 voorsprong dacht ik zelf dat we de punten in de tas hadden. Echter, Valto rechtte de rug en sloop dichterbij en kwam gelijk, en wist zelfs op 7-6 voorsprong te komen. In de slotminuut wisten jullie gelukkig gelijk te maken, en de eindstand 7-7 was denk ik wel terecht.

Positieve punten waren naast het door blijven knokken van het hele team toch ook wel Ilse die weer meedeed en een helft plus 10 minuten volmaakte en dat ging prima!!👍, en dat Marieke die als reserve mee gegaan is inviel en mee speelde alsof ze dat wekelijks doet, hartstikke goed!

Ik vond het leuk om jullie te coachen, succes verder!